Приветстваме всичко, което излиза извън клишираните теми и сюжети, удобно окупирали голяма част от кинопространството. Интересните романтични драми са трудни за правене, сложни за предлагане на публиката и почти невъзможни за продаване за разпространение на кино, но хората, които вярват в това, за което искат да разкажат, не се отказват лесно.

Независимият филм „Between Us” е написан и режисиран от мексиканеца Рафаел Паласио Илингуърт, който е поверил главните роли на Бен Фелдман и Оливия Търлби, а творбата им беше показана в програмата на Трайбека. Ето какво може да разберем от трейлъра:

Реалистично, не мислите ли? Мъж и жена са заедно вече шест години, връзката им е спокойна и сигурна, двамата решават да „затегнат възела”, обаче… онази част със „завинаги” от брачните клетви е доста по-предизвикателна от очакваното. Филмът е за любовта, за силата и искреността на чувствата, както и за всички препятствия, които (най-често) се изправят на пътя й. В актьорския екип на „Between Us” участват още Адам Голдберг и Аналий Типтън (които „отвличат вниманието” на главните герои), както и Бетси Бранд, Скот Хейз, Питър Богданович (същият, режисьорът на „What’s Up, Doc?”) и Лесли Ан Уорън.

Знайно е, че трийсетгодишните често са изправени пред сложни дилеми и е необходимо да взимат важни решения – на 20 можеш да си позволиш да не ти пука, а след 40 не може да не се замислиш дълбоко какви последствия ще доведе всяко едно – импулсивно или не – твое действие. Така че ги разбираме, не им е лесно на филмовите герои, но важното е да ни разкажат любопитна история. Искрено се надяваме този екип да се е справил със сложната задача.

Between Us” излиза в ограничен брой киносалони в Щатите и в платформата VOD на 6 януари – буквално след няколко дни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *