Не остана да чакаме още дълго до новия филм на Гай РичиWrath of Man”, който би трябвало да се появи по кината след една седмица. С „Джентълмените“ Ричи се завърна подобаващо към типичния си стил, към който изпитвахме голяма носталгия – криминална комедия с множество герои, чиито истории се преплитат заради някаква случайност.

Сега виждаме, че с „Wrath of Man”, докато Ричи продължава стабилното си придържане към „неговия си“ стил, вместо да режисира филми на конвейер за големи студия, тук ще се обърне към чистия екшън. Разбираемо е от една страна, защото около Джейсън Стейтъм какъвто и магьосник да си, не можеш да изградиш свят, който се характеризира с интересни и многопластови герои. Затова пък съвсем спокойно можеш да направиш история за смъртоносен убиец, който не позволява нищо да се изпречи на пътя на отмъщението му – това лесно бихме го повярвали.

Припомняме, че „Wrath of Man” е римейк на френския „Le Convoyeur” от 2004 г. и разказва за мистериозния Х (Стейтъм), който започва работа в компания за бронирани камиони, които пренасят огромно количество пари в брой из Лос Анджелис. От трейлърите вече знаем, че той започва тази работа не защото го е закъсал с финансите, а защото ще търси отмъщение и обяснение за злощастната смърт на сина му.

Изненади няма да има, но затова пък „хед-шотовете“ ще са в изобилие. Сега особено, когато се завръщаме по кината, трейлърът изглежда повече от страхотно – да, страшна тъпотия, но пък именно това, което ни трябва, за да започнем подобаващо филмовото си лято. Вижте новият „red band“ (само за пълнолетни) трейлър, както и един промоционален клип, който трябва да ни представи главния герой, доколкото може да бъде представено едно дърво.

Ето го и официалния синопсис:

Мистериозен нов охранител на камион за превозване на пари с откачен поглед изненадва колегите си, когато по време на опит неочаквано показва прецизни и смъртоности умения. Екипът е оставен да се чуди кой е той и откъде се е появил. Скоро мотивите на точния стрелец се разкриват, докато той поема драматични и необратими стъпки по пътя си на отмъщение.

Wrath of Man” е режисиран от Гай Ричи, по сценарий написан от него, Айвън Аткинсън и Марн Дейвис. В главните роли ще видим Джейсън Стейтъм, Холт МакКолъни, Джефри Донован, Джош Хартнет, Лаз Алонзо, Раул Кастийо, Скот Ийстууд, Еди Марсан и Пост Малоун.

Световната премиера ще бъде на 7 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *