Dunkirk

Кратка новина, която можеше да свържем с предстоящия трейлър, но тъй като скоро не сме писали нищо за свръхочаквания „Dunkirk” на Кристофър Нолан, преценихме, че няма да е зле да ви подгреем преди новите кадри. Последно уточнихме, че Нолан ще пусне в някои киносалони лентови копия на филма, а скоро се разбраобаче, че някои късметлии ще имат шанса да гледат седем минути от пролога преди 70 милиметровата IMAX версия. За съжаление, нас няма как да ни огрее.

Докато жално ближем рани, ви предлагаме да хвърлите едно око на официалния плакат, който дебютира вчера. На нас доста ни допада, най-малкото, защото за първи път виждаме част от обещания мащаб. Надяваме се да станем свидетели на истинско пиршество. Ще ни простите, че нищо друго не ни идва наум, освен „Титаник“, но наистина стискаме палци за нещо величествено. Вижте плаката:

плакат

Dunkirk” започва от момента, в който хиляди британски и съюзнически войски са обградени от силите на противниците. Хванати в капан на брега, притиснати до морската линия, войниците се изправят пред една невъзможна ситуация с приближаването на вражеските армии…

Режисьор и сценарист на „Dunkirk“ е Кристофър Нолан („Престиж“), а в ролите ще видим Том Харди, Марк Райлънс, Кенет Брана, Килиън Мърфи, Фьон Уайтхед, АнеринБернар, Джеймс Дарси, Джак Лоудън, Бари Кеган, Том Глин-Карни, Хари Стайлс и МирандаНолан.

Oфициалният дебют е насрочен за 21-ви юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Един от най-чаканите филми за догодина! 🙂 Имам чувството, че Нолан ще ни предложи нещо наистина зашеметяващо – още от тийзъра се усещаше. 🙂