Чудихме се как точно да отразим поредния рекламен ъпдейт на „John Wick: Chapter 2” без да повтаряме всичко, което казахме по адрес на филма по повод първите снимки и тийзър трейлъра, и, честно казано, не успяхме. Затова, без излишно философстване (разбирайте мърморене за надценените качествата на първия филм и липсата на ентусиазъм у нас към втория), директно пристъпваме към представянето на новите трейлър и плакат.

Само припомняме, че в „John Wick: Chapter 2Киану Рийвс се завръща в ролята на легендарния наемен убиец Джон Уик, чието пенсиониране е прекъснато от бивш колега, който планира да поеме контрол над сенчеста международна гилдия на убийците. Обвързан от кръвна клетва да му помогне, Джон заминава за Рим, където се изправя срещу едни от най-смъртоносните убийци в света.

Малко по-добре ни изглежда от първия трейлър (има няколко доста добре хореографирани и изпълнени екшън сцени и престрелки), но все още не сме ангажирани по никакъв начин. Все пак ще метнем едно око на филма без да си даваме много зор – дай боже да се изненадаме приятно.

Ето и постера:

плакат

Режисьор на „John Wick: Chapter 2” е Чад Стахелски. В ролите са Киану Рийвс, Джон Легуизамо, Бриджит Мойнахан, Руби Роуз, Лорънс Фишбърн, Common, Иън Макшейн, Ланс Редик, Питър Стормаре, Дейвид Патрик Кели, Томас Садоски и други.

Премиерата е 10 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Филма е абсолютен кеф за гледане, говоря за първата част. Гледа се леко и не задълбава в излишни емоции и кахъри.

  2. Мазен Иън Макшейн, Лорънс Фишбърн, който изглежда сякаш се забавлява… Hell yeah!!! Иначе покрай JW Chapter II; XxX: The Return of Xander Cage и FF 8 догодина наистина ще бъде някакъв ренесанс на забавните, но крайно безмозъчни екшън филми. Ако поне два от три са добре заснети и забавни, ще съм адски щастлив. 🙂