Носени на крилете на повече от доброто усещане, което оставят у нас до момента „Bates Motel” и особено „Hannibal”, отправяме нов, обнадежден и максимално освободен от предварителна нагласа поглед към хорър сериала „Hemlock Grove” на „Netflix” и Илай Рот. Поводът е най-новият нецензуриран трейлър, който най-накрая обръща внимание върху „чудовищните измерения” на историята, които (разбира се) ни вълнуват най-много.

Една от основните сюжетни линии на сериала е свързана с върколак, а както знаете, тяхната трансформация винаги е била сред най-важните елементи на жанра и именно това е един от основните акценти на трейлъра. Честно казано, изглежда доста обещаващо. Вижте.

Секс, кървища, гадости и всякакви други жанрови наслади (дори и нацисти има) – точно това искаме от „Hemlock Grove” и слава богу, най-накрая имаме сериозно визуално потвърждение, че те няма да са нещо имагинерно. Не очакваме сериалът да е нищо чак толкова особено, но определено ще му хвърлим едно око.

На тези от вас, за които кръвта и голотиите не са достатъчни, а искат някаква история, герои и взаимоотношения, ви предлагаме да видите един друг трейлър, а веднага след него и  кратичкия синопсис, с който разполагаме в момента.

Сюжетът на „Hemlock Grove” се върти около убийството на 17-годишната Брук Блубел. Двама от заподозрените – Роман е наследник на най-богатото семейство във вече позападналия град, а Питър е бедняк, за когото се носят слухове, че е върколак – решават да разследват убийството и сами да намерят отговорните. Но в град като Хемлок Гроув има предостатъчно заподозрени и много от тях са чудовища от един или друг вид.

В основата на „Hemlock Grove” е романът на Брайън МакГрийви, а Илай Рот е продуцент и режисьор на първия епизод. В главните роли ще видим Фамке Янсен, Ландън Либерон, Бил Скарсгард, Пенелъпи Мичъл, Лили Тейлър и Дъгрей Скот.

Първият сезон на сериала ще бъде 13 епизода, които по модела на „House of Cards”, „Netflix” ще пуснат едновременно, като премиерата е 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нещо не ви видях да хвалите тези месеци сериала на Синемакс-Банши.Адски силен и на много високо ниво..Е вярно секс и насилие в груби форми,ама все пак всички харесваме точно това.е некои тайно де.тази вечер или утре ще гледам първ и епизод на горният сериал и ще се види за какво е това въодушевление

  2. първият епизод беше досаден.нито секс,нито нещо за което да се хванеш.УПИР? я ПАКако се смята истинското значение на тази дума онзи надут тийн би трябвало да е дух….фок ми