Мерилин Менсън в "Splatter Siters"

Режисьорът Адам Лау и продуцентът Едуард Пресман започнаха подготовката на ретро хорър филм, озаглавен “Splatter Sisters”. Фабулата ще подмокря потенциалната си целева аудитория с помощта на две 18-годишни красавици, чиито уклон към скитането из калифорнийските територии има една единствена цел – сладкото удоволствие от серийните убийства на лековерни тинейджъри. Отсега определяният като sexploitation-serial-killer-slasher-road-movie е преди всичко омаж (много я обичаме тая дума!), а култовата подробност е, че красавиците са под телепатичния контрол на сатаниста Ларс – самурай и фронтмен на дет-метъл банда от провинциалния ъндърграунд.

Ако не ви звучи достатъчно безумно, ще добавим и малко информация за каста. Порочният Ларс ще бъде изигран от “суперзвездния антихрист” Мерилин Менсън, а неговата годеница Еван Рейчъл Ууд ще е една от двете “Splatter Sisters”. Менсън, чиито цинично пакостлив имидж е резултат основно от музикалната му кариера, има вече няколко епизодични роли в киното, докато Ууд – дали защото е продала душата си на Нечестивия, или просто защото адски много й отива да се прави на постмодерна Лолита – нашумя през последните години с участията си във филми като “Тринайсет” и “Кечистът”. Двамата отдавна са заедно в личен план, но само веднъж досега са заставали един до друг пред камерата – в безумно тъпия и претенциозен клип на иначе съвсем нелошата песен “Heart-Shaped Glasses”.

Предвид очевидната ни жанрова фенщина и симпатиите ни към “The God Of Fuck” се надяваме проектът “Splatter Sisters” да се получи – въпреки (или благодарение?) на абсурдните си сюжетни компоненти. Даже ще заколим един петел и ще нарисуваме пентаграма с кръвта му, а след това ще се помолим на Когото трябва в името на доброто бъдещо изкуство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *