Наближихме финалната права. 2016 почти се изниза и с нея си отиде голямо количество нискокачествен материал. Рано е обаче да съдим дали тези дванадесет месеца бяха по-слаби от предишните, и основната причина за това е, че през декември студиата са ни приготвили най-добрите си представители за оскаровата надпревара.

Според специалистите „Fences” на Дензъл Уошингтън (чийто първи трейлър ви представихме тук) е един от фаворитите, поне що се отнася до главна женска роля. Paramount Pictures имаха силна година с невероятния „Arrival” на Дени Вилньов и предстоящия „Silence”, именно Виола Дейвис е най-сигурният кандидат за Оскар тази година. Нямаме нищо против. Филмът, който е базиран по пиесата на Огъст Уилсън, засега ни изглежда повече от чудесно.

Предлагаме ви да видите новия трейлър, който излезе вчера, след което да се запознаете отново с историята.

В средата на миналия век Тони Максън (в ролята Уошингтън) вече е на 53 години, живее в Питсбърг с любящата си, добра съпруга Роуз (Дейвис) и работи в службите, отговорни за хигиената. Преди време Макстън се е смятал за добър бейзболист, ала не успява да се „класира” сред професионалистите и не може да забрави своя пропуск. Тази болка плюс някои други негови лични проблеми влияят на най-близките му хора, сред които са двамата му сина – Лион (Ръсел Хорнби) и Кори (Джован Адепо).

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Проблемът е, че дори да има по-качествени изпълнения тази година, ако не дадат златото на тоя филм или на „Раждането на една нация“, малоумниците от фашисткото и расистко движение Black Lives Matter cигурно ще се вдигнат на бунт.