Очакваният пълен трейлър на „Interstellar” на Кристофър Нолан е вече факт и понеже знаем, че така и така няма да четете, а ще направо скочите на него, вижте го без излишно предисловие.

Пълен трейлър – колко да е пълен? Вярно е, че разкрива подробности за сюжета, но пак си е тийзърски и доста неща остават скрити, в това число и частта, която ни е най-интересна – тази със самото космическо пътешествие. А на всичкото отгоре, тя е доста приятно „тийзната” и сега сме още по-нетърпеливи да видим повече елементи, да научим подробности и да узнаем точно каква част ще заема от общата дължина на филма.

Като цяло, трейлърът ни допадна, въпреки че очаквахме да видим нещо по-различно. Не ни питайте какво, защото не знаем. Не е трудно да видим и какво е привличало вниманието на Стивън Спилбърг към проекта – мащабна фантастика за спасяването на човечеството, в чиито център е простата и емоционална история на един баща и неговото семейство. Комбинация, която е запазена марка на Спилбърг.

Още веднъж, на този етап видяното ни харесва и ни се струва, че филмът има потенциал да бъде от класата на „Контакт”.

Вижте и една снимка („скан”), която се мотае из нета от няколко дни.

Режисьор на „Interstellar е Кристофър Нолан, а в ролите са Матю Маконъхи, Ан Хатауей, Джесика Частейн, Джон Литгоу, Елън Бърстин, Кейси Афлек, Уес Бентли, Тофър Грейс, Майкъл Кейн, Макензи Фой, Дейвид Ойелоуо, Мат Деймън и др.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Допълнителни подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Доста различен Нолан. Вероятно визуално най-приятен от… от всичко досега което е правил. Може би не удря (трейлърът) толкова силно колкото се предполага, че трябва (разбира се това ще варира от човек до човек, пък и с това фъфлене на Макконъхи :D), но възбужда интерес. От гледна точка на история, наистина не прави кой знае какво впечатление.

    п.с. – сега видях кой му е новият оператор, това обяснява някои неща.

  2. От видяното се опасявам, че става твърде подозрително дали Маконъхи „ще се върне“….
    Залагам 5 лева, че няма да се върне….Защото, ако се върне – филмът ще е пародия….

    А когато Майкъл Кейн ми показва нещо научно-техническо – някакво нововъведение в технологиите един вид – веднага решавам, че това трябва е Майкъл Кейн, който пак играе във филм на Ноулан и забравям всичко техническо, което се опитва да каже …

    Най-хубавото на трейлъра е Маконъхи – но не знам дали и той ще убеди повсеместната публика, че решението на глада на земята е „интерстеларно“(т.е. междузвездно ?) …

    Защо този режисьор, който бе толкова добър навремето – не се опита да тръгне от нещо малко, за да го направи голямо със средствата на киното ? Вместо това – тръгва от някаква мегаломанска рамка – която по дефиниция се смалява в рамките на час и половина в салона ….

  3. Трейлърът крещи ‘Армагедон“, като цяло. Пътник е Макконъхи, даже не е и за спор.
    Не си давам големи надежди за филма и не ми пука особено, че режисьор е Нолан. Ще се гледа заради Матю и операторът.

  4. НОлан започна да прави филмите си прекалено сърцераздерателни. Този филм ще е нещо средно между Inception и КОсмическата одисея, но само по сценарии, Не очаквам много но се надявам.

  5. Нолан просто много бързо се разтвори в Холивудското блато. То верно трябва да си много стабилен и твърд пичага, че да се запазиш след като им направиш миларди, но той май съвсем без борба се предаде. А пък може и да го кефи, лошо няма, те филмчетата му вървят. Мен Нолан ме нервира, защото е един от малкото, които могат да правят каквото си поискат в киното, но той все пак се закопава в най-балъшките клишета и похвати, които ги предъвкват навсякъде. Формулата много омръзна, те изминаха 400 години откакто Шекспир е написал всичките шаблони.

  6. Чакайте малко бе, какво се нахвърлихте пак върху Нолан на база на един единствен тийзърски трейлър ? Да, Нолан си има своите слабости и определено се осра здраво с последния „Dark Knight“, но настроението на всички негови критици е такова, именно защото самият Нолан си постави такива високи стандарти с филмите си. Нека видим за какво става въпрос във филма, пък тогава да го критикуваме … ако има за какво 🙂

  7. Доста любопитно изглежда, умерен оптимист съм засега. Дано не ни сервират бозица наесен…

  8. На всеки творец може да му се получи да направи хубав филм и да стане известен, но това не означава, че всякакви следващи проекти ще са на висота.
    Филмът само ще представи една хипотеза (допълнена с лична драма). Най-лесно е Матю да е с еднопосочен билет, ‘щото ако се върне – трябва логично обяснение. (С пътуване във време-пространството никога не се знае къде & кога ще се озовеш и колко е това спрямо наши дни).
    Ако животът/еволюцията ни са неземни и това е отговор за нашата планета, то въпросът се прехвърля и усложнява – произход свише на първоизточника.

    :P. S.: Вероятността (животът на) Земята да се затрие от космическо/природно бедствие е по-малка от тази хората сами да си прецакат жизнената планета.

  9. Това ще е от тия филми, които трябва да се гледат добре наспал се. Като „Изцепшън“.