Някои от нас успяха да гледат „Манчестър до морето”, който е част от течащия в момента фестивал So Independent. Отзивите им са повече от добри, а ние, които не успяхме да стигнем до прожекцията, се надяваме да хванем тази в неделя. Вчера се появиха два клипа от филма, които ви представяме по-долу, но първо нека си припомним синопсиса:

Третият филм на Кенет Лонерган разказва за Лий Чандлър (Кейси Афлек) – мъж, който се мести обратно в дома си в Нова Англия, за да се погрижи за сина (Лукас Хеджес) на наскоро починалия си брат. Чандлър е законен настойник на момчето, но установяването на връзка с него и самото завръщане в малкия град разкриват стари и нови рани за всички замесени. Мишел Уилямс играе отчуждената съпруга на Лий.

Вижте двата клипа:

Ужасно ни харесва. Отдавна не сме гледали филм с толкова спокоен и непретенциозен тон. На базата на трейлъра, който ви представихме по-рано, както и на тези две сцени, можем спокойно да кажем, че няма да имаме нищо против, ако „Манчестър до морето” вземе Оскари за режисура, сценарий и актьорски изпълнения.

В завършек ви представяме две нови снимки и официален плакат:

manchester-by-the-sea-trailer manchester-by-the-sea manchester-poster-2-20161103

Режисьор на „Manchester By The Sea” е Кенет Лонерган, а в ролите ще видим Кейси Афлек, Мишел Уилямс, Кайл Чандлър, Матю Бродерик, Лукас Хеджес, Кара Хейуорд, Гретчен Мол, Тейт Донован и др.

Премиерата в САЩ е на 18 ноември.

У нас филмът може да бъде видян в рамките на фестивала So Independent, като последната прожекция е тази неделя от 18:00 в кино Одеон.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *