Микеле Корлеоне vs. Ленърд МакКой
Микеле Корлеоне vs. Ленърд МакКой

Любимите ни Ал Пачино („Пътят на Карлито“) и Карл Ърбан („Завръщането на краля“) вероятно съвсем скоро ще се появят на екран в общ проект. Става дума за психотрилъра „Hangman“, който разказва историята на зловещ и мистериозен сериен убиец, а към каста вероятно ще се присъедини и актрисата Британи Сноу („Лак за коса“). Пpoдуценти ще са Майкъл Менделсон и Арнолд Рифкин.

Пачино ще е в ролята на следовател, а Ърбън ще се вживее като профайлър; двамата ще обединят сили в преследването на опасен психопат, който тероризира цял град, вдъхновявайки се за престъпленията си от детската игра на думи Бесеница. Сноу пък ще е журналист, който ще следи изкъсо случая. За режисьор се спряга Джони Мартин, който наскоро приключи снимките на жанрово близкия „Vengeance: A Love Story“ с Никълъс Кейдж, Дебора Кара Ънгър и Дон Джонсън (той е адаптация по едноименния роман на Джойс Карол Оутс и май досега не сме го споменавали в сайта ни).

За работата си по „Hangman“ Мартин споделя с нескрита доза оптимизъм и дори щипка самонадеяност:

За всеки режисьор е мечта да работи с Пачино. Сноу от своя страна допринася с интелигентно и свежо присъствие, а потенциалът, инстинктите и диапазонът на Ърбан ca гаранция за високото качество на продукцията. Филмът ще е невероятен и ще допадне на масовата публика.

Снимките ще започнат може би още този месец, а премиерната дата засега е под въпрос.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *