the-monster-20161007
My mommy always said there were no monsters – no real ones – but there are.

Все още не сме гледали втория, доста зле приет филм на Брайън Бертино Mockingbird”, но сме почитатели на дебюта му „The Strangers” (не е някакво откровение, но като „home invasion” жанрово упражнение смятаме, че е повече от чудесен) и имаме голямо желание да видим новия му хорър проект „The Monster”, който вчера се сдоби с доста обещаващ първи трейлър.

Филмът разказва за разведена майка (Зои Казан) и своенравната ѝ дъщеря (Ела Балънтайн), които се отправят на спешно пътуване през бурна нощ, за да видят бащата на момичето. Докато карат през обезлюден път през гориста провинция, двете претърпяват инцидент. Първоначално всичко е наред, но впоследствие те осъзнават, че не са сами на пътя –от горите дебне ужасяващо зло, което няма никакво намерение да ги пусне живи…

Трейлърът определено ни допада и като визия, и като атмосфера, и като ритъм и при всички случаи бихме хвърлили едно око на „The Monster”, дори и да не събираше два от любимите ни типа филми – monster movie и трилър, чието действие се развива в ограничено пространство. Разбира се, не очакваме някакъв шедьовър, а адекватно жанрово развлечение.

Вижте и един постер, който дава бегла представа как точно ще изглежда чудовището.

плакат

Режисьор, сценарист и продуцент на „The Monster” е Брайън Бертино, а в ролите са Зои Казан, Ела Балънтайн, Скот Спийдман, Крис Уеб, Кристийн Ебади и Ерън Дъглас.

Филмът е достъпен още сега, ексклузивно по DirectTV, а по кината и на VOD ще може да бъде видян от 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Само на мен ли главата на чудовището от постера в горната си част ми прилича на фалос? 😀