Кевин Файги и Бри Ларсън
Кевин Файги и Бри Ларсън

Преди няколко месеца писахме, че носителката на Оскар, Бри Ларсън ще влезе в ролята на Каръл Данвърс в „Captain Marvel”. Вчера Кевин Файги, който, както знаете, е президент на Marvel Studios и главно действащо лице зад разрастващата им се вселена, разкри още детайли за проекта.

Пред CineBlend,Файги сподели, че историята всъщност ще се фокусира върху това как героинята е придобила своите сили или с други думи – origin история. Още през ноември бе съобщено, че сценаристката на „Captain Marvel”, Никол Пърлман („Пазителите на Галактиката“), ще се опита да избягва подобен тип на разказване. Това според нея се дължи на факта, че съществуват прекалено много паралели между „Captain Marvel” и „Зеленият Фенер“.

Уви, това няма да се случи и във филма всъщност ще се разказва за това как Каръл Данвърс добива силите си и се учи да ги използва. Подозираме, че изборът е направен поради сравнително новия статут на героя в редиците на Marvel (част от екипа ни изобщо не беше запознат с героинята до скоро).

При всяко положение обаче се надяваме, че Бри Ларсън ще се появи в някои от Infinity War” филмите, които предстоят.

За финал ви предлагаме един fan-art, който показва как евентуално би изглеждала актрисата с костюма:

brie-larson-captain-marvel-bosslogic

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *