Първият трейлър на „Kong: Skull Island” е сред най-добрите реклами, които видяхме тази година, и успя да ни надъха за филма (който така и така беше сред най-очакваните за 2017-та), дори още повече, отколкото бяхме в началото. Лошото е, че от юли насам не сме виждали нищо друго като маркетингови ъпдейти, а при такъв хайп, липсата на каквито и да е реклами не ни се отразява много добре. По тази причина в момента се нахвърляме на една, нека я наречем viral-трошичка, само и само да си начешем крастата.

Става дума за тийзър постер (изпратен от научната организация MONARCH, която се появи в „Годзила” на Гарет Едуардс), представляващ карта на Skull Island, който – погледнат под определена светлина – разкрива няколко секретни бележки и загатва за едно от чудовищата, които (под една или друга форма, живи или мъртви) ще видим на мистериозния остров, обитаван от Кинг Конг.

Вижте и двата варианта на постера (чрез Coming Soon), заедно с официалното писмо от MONARCH.

monarch-letter-kong-si-20161012 monarch-letter-kong-si-img01-20161012 monarch-letter-kong-si-img02-20161012

Не е кой знае какво, но както казахме, надъхани сме и в момента попиваме всичко, което изскочи като инфо за филма, особено ако е свързано с крийчъри. Горният дзвер е поредното доказателство (другото е черепът на трицератопса, който видяхме в трейлъра), че най-вероятно динозаврите ще играят важна роля във филма. Надяваме се да не са само скелети, а да видим и живи такива.

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон С. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Загледай се в средата и ще видиш

  2. Аз на синьото виждам фигурата на Йода. Да не правят и те някакъв crossover? ?

  3. Това къде гледаш е картата,а фигурата на чудовището е 1-ва снимка

  4. пфффффф, колко съм кьорав /факт/, ама явно и лишен от въображение. Нищо не виждам, ама и аз като Любо, виждам Йода на втората

  1. К’во сто бе. Аз го изгледах вече 500 пъти…

 1. Петната на Роршах настрани. И последната Годзила беше с много зрял и сериозен тон, на фона на феноменален трейлър, но накрая в 2 часа не се разказа нищо, а Годзила просто наджапа в океана. С обещание за не знам си колко филма после. Дано тук е малко по-сюжетно.