Впечатленията на екипа ни по отношение на „Любезните пичове“ са поляризирани, но дори тези от нас, които не харесаха новата pulp комедия на Шейн Блек, са недоволни от лошото представяне на филма в боксофиса. Уж непрекъснато се мърмори против превръщането на Холивуд в машина за допотопни брадви и бездушни екшъни, а залите, където се прожектират филми по оригинални сценарии, седят по-празни от град в северозападна България.

Но тук обръщаме внимание на младата Ангури Райс, която направи чудесна роля като малката дъщеря на героя на Райън Гослинг и скоро след това бе потвърдено, че ще участва в подготвяния „Spider-Man: Homecoming”.

Сега Ангури Райс добавя още един интересен проект към актива си, като се присъединява към подготвяния от София Копола римейк на „The Beguiled”. Преди няколко месеца бе потвърдено присъединяването на Колин Фарел към Никол Кидман, Кирстен Дънст и Ел Фанинг.

Оригиалният филм на Клинт Ийстуд е от 1971 г. и е базиран на готическия роман на Томас Кълинан. Историята следва войник, зачислен към академия за жени, като присъствието му активира греховни страсти, завист, омраза и похот. Ясно е, че Райс ще се присъедини към Кидман, Дънст и Фанинг в портретирането на жени от академията, а Фарел ще бъде войникът.

The Beguiled” ще се разпространява от Focus Features, които може да направят паметна 2017 година, ако успеят да финализират както този, така и подготвяния от Пол Томас Андерсън и Даниел Дей Луис филм за нюйоркската модна сцена от 50-те години.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *