Maкс Чарлз
Maкс Чарлз

Вече излязоха цели два епизода от третия сезон на „The Strain“ – рейтингът на ТВ-екранизацията по книгите на Гийермо дел Торо и Чък Хоган продължава да не впечатлява, а отзивите нито залитат в хвалебствия, нито забиват в хейт. Накратко, проектът държи едно средно ниво и засега се движи без изненади както от художествена, така и от финансова гледна точка. Ако пък ни питате защо продължаваме да ви занимаваме с въпросния вампирски хорър (последно го направихме миналия месец), трудно ще намерим точен и разумен отговор – макар по-скоро да сме негови почитатели и да планираме да го изгледаме до финала, отлично разбираме тези от вас, които са вдигнали ръце от него.

Както и да е, ето три нови трейлъра – първите два са към вече излъчения „Bad White“, а третият е за „First Born“, насрочен за 11-ти септември:

https://www.youtube.com/watch?v=wy9C425-ltk

https://www.youtube.com/watch?v=t62OzCryOEs

https://www.youtube.com/watch?v=TI3J1jNlQ0w

Със сигурност нивото на екшън и препратките към миналото на някои от персонажите са неоспорим плюс, но това далеч не е достатъчно, за да превърне адаптацията на „Заразата“ в нещо специално. Засега не очаквайте скорошен ъпдейт по темата – има минимален шанс да отразим четвъртата порция от приключенията на д-р Ефраим Гудуедър догодина, а дотогава ще се фокусираме над по-здравословни и крепки занимания, примерно слънчеви бани и ядене на чесън.

The Strain“ е с участието на Кори Стол, Дейвид Брадли, Миа Маестро, Кевин Дюранд, Ричард Самел, Джонатан Хайд, Натали Браун, Джак Кеси, Мигел Гомес, Рута Гедминтас, Рупърт Пенри-Джоунс, Макс Чарлз, Саманта Матис и др., а новите серии стартираха на 28-ми август и ще продължат до края на октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Разглеждал съм онлайн част от комиксите, вдъхновени от трилогията, и са доста окей.