Забавен факт – след колегите-кинофенове отвъд Океана има хора, които са категорични: пишем само за този трейлър, и после тази претенция за филм изпада от дневния ред на новините за вечни времена!

Ние сме отделили малко повече внимание, защото се надяваме да влеем (поне) малко обективност и здравомислие у нашите зрители, но грубата „сива” реалност ще разтвори паст в началото на идния февруари – и ще погълне всички изкушени от обещанията за секс. Поне да беше нормално порно!

Мъчно ни е за „половинките” на жените, които си падат по сагата на наглата Е. Л. Джеймс, защото ще бъдат завлечени (ако е нужно – и насила), а самите дами никога не биха кандисали да видят за пореден път „Лудия Макс: Пътят на яростта” или „Отряд самоубийци” например… Ох, не биваше да се намесват шедьовър и нормален блокбастърен хит в текст за тази боза! Ето цялото двуминутно трейлър-„пъшкане”, в което се забелязва дори намек за опит за сюжет…

Ще кажем само – изглежда прилично заснето, защото не биха могли да си позволят да не е, но след като е ясно какво се очаква от съдържанието, за нас „Петдесет нюанса по-тъмно” престава да съществува. Не се заричаме, че ако изпадне някой по-пикантен трейлър, няма да излеем още здравословен хейт, но е вероятността за това е наистина минималистична.

Сценарият на това творение е дело на Нийл Ленърд, по писанието на Е. Л. Джеймс, влязла и в ролята на продуцент; режисьор е Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”). В ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Марша Гей Хардън, Дженифър Ел, Люк Граймс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Макс Мартини плюс Ким Бейсингър, Хю Данси, Бела Хийткоут и Ерик Джонсън. Премиера – 10 февруари 2017.

P.S. А този Miguel с нелепия кавър на Бионсе (ами да, пак присъства по някакъв начин!), е сигурно най-„горещият” възможен избор?! Как пък не го бяхме чували до днес?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ако има еротична сцена с Бейсингър, ще си причиня само нея 🙂