Кари Елуис се завръща за „SAW VII" 3D

Въпреки че „Saw VI” си спечели едни от най-високите рейтинги в цялата поредица, бокс офис представянето му беше най-ниското до момента. Дали това се дължи на изчерпването на поредицата или филмът просто имаше нещастието да излезе точно по времето на бокс офис феномена „Paranormal Activity” не е напълно ясно.

Каквато и да е причината, благодарение на нея първоначално заплануваната и обявена осма част вероятно няма да види бял свят и така „Saw VII” се явява финалният филм в серията. В подкрепа на тази теория идва и потвърдената от „Latino Review” новина, че Кари Елуис ще се завърне в ролята си на доктор Гордън. Така поредицата ще направи своеобразен пълен кръг и съдбата на доктора ще бъде разкрита, както бе обещано, че ще се случи в последната част. Радваме се, че Елуис се завръща, тъй като харесваме доктор Гордън и то не само, защото е един от оригиналните образи.

Официалният синопсис на филма е следният: докато тече смъртоносна битка около наследството оставено от Jigsaw, няколко оцелели от смъртоносните му капани търсят помощ от експерта по взаимопомощ Боби Дейгън (Шон Патрик Фланери), също един от малкото „щастливци” оцелели след моралните уроци на Jigsaw, чиито собствени мрачни тайни отприщват нова вълна нa ужас и терор.

http://www.youtube.com/watch?v=WWDQX9rHEO8

Като евентуално последна част от поредицата, продуцентите ще направят опит да поизстискат всичко възможно от джобовете на феновете и филмът ще бъде заснет и представен на 3D. Това обаче, е един от малкото случаи, в които не сме притеснени от факта. Отдавна смятаме, че „Saw” и по конкретно „Torture porn” жанрът са идеалното място за онагледяване на възможностите на формата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *