Kaдър от „The Bad Batch“
Kaдър от „The Bad Batch“

Отдавна не сме писали нищо за „The Bad Batch“ и почти бяхме забравили за проекта. През последните дни обаче филмът беше показан в рамките на няколко септемврийски кино фестивала – отзивите са смесени, но покрай прожекциите се появиха два клипа от продукцията, които бързаме да споделим с вас:

https://vimeo.com/181609389

Виждаме горе-долу това, което ни беше обещано още в началото – особено по линия на предварителните сравнения с поредицата „Лудия Макс. Чудесно е, че чуваме досадно актуалните и постоянно използвани напоследък, но все пак оправдано култови Die Antwoord, озвучаващи потна културистка хомо-еротика, но същевременно се надяваме това да не е единственото зрелищно нещо из пост-апокалиптичната пустош – не бихме отказали и тук-там гола женска плът, особено ако е препечена и хрупкава (все пак сюжетът е с канибалски мотиви и с романтичен привкус); ако не друго, поне веганите ще бъдат скандализирани, което винаги е плюс.

Суки Уотърхаус е Arlen
Суки Уотърхаус е Arlen

Режисьор и сценарист на „The Bad Batch“ е Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone At Night“), а в ролите са Джейсън Момоа, Диего Луна, Киану Рийвс, Джовани Рибизи, Джим Кери, Суки Уотърхаус и Е. Р. Руис. Очаква се медийният гигант Netflix да се заеме съc SVOD-разпространението.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Планирам в обозримо бъдеще да изгледам обещаващия „A Girl Walks Home Alone At Night“, но за „The Bad Batch“ очакванията ми са смесени.