Знаем, че повечето от вас въртят очи всеки път, щом попаднат на нов филм с Никълъс Кейдж, и не можем да ви виним – при нас, общо взето, е същото. Положението не се подобрява и от факта, че напоследък същото се случва и по отношение на Пол Шрейдър, който последните 15-тина години е бледа сянка на себе си – човекът написал шедьоврите „Шофьор на такси”, „Разяреният бик” и „Последното изкушение на Христос”. Въпреки това, изпитваме интерес към техния общ проект „Dog Eat Dog” и смятаме, че има шанс да се получи нещо интересно.

Филмът е вдъхновен от действителни събития, адаптация е по едноименния роман на Едуард Бънкър от 1995 г. и разказва за трима бивши затворници, изправени пред предизвикателството да се сблъскат с външния свят. Омразата им към системата, примесена с неконтролируемите им вътрешни демони, се оказва твърде непредвидима смес. Предстои нов удар с нови последствия.

Вече сме виждали един тийзър, но новият трейлър е пълен и ни дава доста по-добра представа за това, което можем да очакваме от филма. Вижте!

За протокола, не възлагаме почти никакви надежди „Dog Eat Dog” да е наистина добър филм, но както вече споменахме, смятаме, че може да се получи нещо интересно. Най-малкото ще ни е любопитно да видим Кейдж и Уилям Дефо отново на екран след класиката на Дейвид Линч „Диво сърце”.

dog-eat-dog-poster-1-20160920 плакт

Режисьор на „Dog Еat Dog” e Пол Шрейдър, а сценарият е дело на Матю Уайлдър по романа на Едуард Бънкър. В ролите са Никълъс Кейдж, Уилям Дефо, Пол Шрейдър, Омар Дж. Дорси, Маги Авила, Джона МакГинли и други.

Британската премиера е 18 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *