Веднъж кретени – завинаги кретени! И друг път сме казвали, че сме фенове на „Jackass“ от мига, в който за първи път попаднахме на шоуто по MTV накъде през 2000 година и видяхме как бандата прави омлет, и впоследствие не сме изпускали киноизявите им, последната от които беше през 2010 с „Кретените 3D“ („spin-off“-а „Jackass Presents: Bad Grandpa“ не го броим). Оттогава обаче измина доста време (или казано иначе, остаряхме) и вече не сме сигурни, че още един филм от поредицата е това, от което имаме нужда.

Оказва се, че създателите на „Jackass“ Джони Ноксвил, Джеф Тремейн и Спайк Джоунз са изпитвали същите съмнения, подхождайки към „Jackass: Кретените завинаги“ („Jackass Forever“) – на по 50-годишна възраст е нормално да се замислиш, преди да се хвърлиш в каскади, които могат да имат сериозни травматични, че дори и потенциално фатални последици. Това споделят те самите във видео зад кулисите, където отбелязват още, че събирайки се за снимките, всички от екипа мигновено усещат удоволствието от възможността да са отново заедно и да правят това, което обичат – just like the old days.

И да ви кажем честно, гледайки рекламните материали на „Jackass: Кретените завинаги“, както смятахме, че нямаме никаква нужда от нов „Jackass“ филм, така усетихме как младите и неразумни духове в нас се пробуждат и бяхме обхванати от ентусиазъм и желание за простотия. Веднъж кретени – завинаги кретени „indeed“.

Вижте официалния български трейлър, както и два погледа зад кулисите.

Трейлър:

Завинаги кретени:

Нова година, нов екип:

Няма какво да коментираме, ако „Jackass“ е вашето нещо, то вероятно „Jackass: Кретените завинаги“ ще бъде като приятна среща със стари приятели – ще си припомните старите времена, че дори и ще посвършите някоя друга глупост, за да си докажете, че все още сте „живи и го можете“. Всички останали е най-добре да стоят възможно най-далече от филма – подобен тип простотии не са за всеки.

За финал вижте официалния синопсис и поредица постери:

Десетилетие след като „Кретените 3D“ стана третият филм от поредицата „Jackass“, който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“. Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джоунз и тримата решават, че отново е време да съберат групата. И, разбира се, има няколко екзистенциални въпроса, на които трябва да намерят отговор. Въпроси като: какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О? Могат ли да построят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти 2 000 кг., жаден за кръв бик, с фокуси? (Спойлър: биковете не обичат фокуси.)

Заедно с новата и нетърпелива да помогне „свежа кръв“, момчетата (и момичетата) от Кретените дават най-доброто от себе си, за да отговорят на тези и на много други въпроси. Няколко травми и много смях по-късно, те казват: „Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм“. Този филм е „Jackass: Кретените завинаги“ и от 11 март е само в кината. Отвъд болезнените каскади и гадните номера, това е филм за семейството, приятелството и както самите Кретени го описват, „създаването на нещо от нищо“.

jackass_forever_ver2_xlg jackass_forever_ver3_xlg jackass_forever_ver4_xlg jackass_forever_ver5_xlg jackass_forever_ver6_xlg jackass_forever_ver7_xlg jackass_forever_ver8_xlg jackass_forever_ver9_xlg jackass_forever_ver10_xlg jackass_forever_ver11_xlg jackass_forever_ver12_xlg jackass_forever_ver13_xlg jackass-p1p-20220311

Режисьор на „Jackass: Кретените завинаги“ („Jackass Forever“) е Джеф Тремейн („Jackass: Кретените“), който е и продуцент наравно с Джони Ноксвил („Мъже в черно 2“, „Jackass: Кретените“) и Спайк Джоунз („Да бъдеш Джом Малкович“, „Тя“). В ролите са Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси, Шон „Пупис“ Макинърни, Зак Холмс, Джаспър Долфин, Рейчъл Улфсън, Ерик Манака, Тори Белечи, Машийн Гън Кели, Ерик Андре и др.

Филмът е в родните кина от днес, 11 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *