South Park е абсолютен култ и ако вие, подобно на нас, сте поставили на пиедестал фигурка в реален размер на Ерик Картман върху кухненската си маса, то сигурно сте наясно, че тази вечер предстои премиерата на юбилейния 20-ти сезон. След като в предния сезон, титаните Трей Паркър и Мат Стоун за пръв път в историята на сериала предпочетоха да навържат сюжета и епизодите, като така си дадоха възможност не просто да развият масата герои, но и да се присмеят на политическата коректност както никога досега, всички се питаме – какво следва?

Надяваме се, че още от същото, но в по-голяма, по-дълга и необрязана версия. Get it?

За да подгреем за тазвечершната премиера, от Comedy Central пуснаха два откъса от това, което ни очаква. Първият представя всички обитатели на South Park, рецитиращи в хор подигравателен химн, отнасящ се до полемиката около куотърбека Колин Каеперник, който продължава да коленичи, когато преди мач звучи химна на САЩ, като така цели да събуди „заспалото“ американско съзнание за належащите расистки проблеми.

Вижте и чуйте:

Не сме и очаквали друго. Все пак South Park е последният бастион на автентичната социално-политическа сатира на нашето време и с удоволствие ще следим новия сезон.

Вторият откъс е по-конвенционален рекламен тийзър, където колосалният Ранди Марш трябва да отговаря на въпроса „За кого ще гласувате“:

South Park е създаден от Трей Паркър и Мат Стоун, дебютирайки през есента на 1997 г. По протежението на своите 19 сезона, анимационният сериал е отличен с 5 награди „Еми“, продуцирал е номиниран за „Оскар“ пълнометражен мюзикъл и е събрал одобрение на критика и зрители за сатиричното си съдържание и специфичен хумор.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *