Покрай първия трейлър на „American Honey” ви припомнихме за завръщането на британката Андреа Арнолд („Red Road”, „Fish Tank”) към режисьорския стол. За нея това ще е първи филм на американска земя, при това с голямо име в актьорския състав, а именно Шая Лебоф, който през последните години скандализира и раздели общественото мнение, но въпреки всичко продължава да изненадва с интересни и автентнчни изпълнения.

Припомняме ви, че „American Honey” е вдъхновен от статия в Ню Йорк Таймс и проследява група тинейджъри, които продават от врата на врата абонаменти за списания. Тайфата се ръководи от необуздания хитрец Джейк (Шая Лебоф), а към тях се присъединява Стар (Саша Лейн), която има проблеми у дома и няма никакво желание да се връща обратно. Предстои пътуване, партита, престъпления и любов. Вижте новия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=d0I6rj0DwGY

Вече споменахме, че филмът ни прилича на Road trip movie, който засяга теми, каквито разгледа и „Spring Breakers”, който ужасно харесваме. Излишно е да коментираме повече. Обичаме истории за порастването, а изпълненията на Лебоф и Лейн изглеждат повече от чудесни и сме сигурни,че под режисурата на Арнолд ще видим чисто злато.

Режисьор на „American Honey” е Андреа Арнолд, а в ролите ще видим Шая Лебоф, Саша Лейн, Уил Патън, Райли Киоу, и др.

Премиерата беше на фестивала в Кан. Надяваме се да го видим и у нас.

Ако ви харесва песента на Спрингстийн от трейлъра, ви предлагаме пълната й версия с доста приятен монтаж от „Изгрев” на Мурнау.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *