След успеха на 3D версията на „ТитаникДжеймс Камерън заговори, че има желание да конвертира и „Терминатор 2: Денят на страшния съд”, който до ден днешен остава един от най-великите екшъни на всички времена. Първоначалната идея беше филмът да се появи тази година, за да ознаменува 25-годишнината от премиерата, но в крайна сметка ще трябва да почакаме до 2017-та, за да може отново да се порадваме на този шедьовър на голям екран.

Информацията беше обявена от официалната Facebook страница на филма, която представи първия плакат на филма със следния текст:

August 29th 1997: The day Skynet first became self aware.
August 29th 2016: The day you first saw the brand new poster for Terminator 2 in 3D. Coming to theaters in 2017.

плакат

Точната дата не е обявена, но няма да се учудим, ако тя отново е 29 август.

Знаем, че всичко това се прави за пари (филмът ще може да бъде показан в Китай, където не е даван до този момент, така че, сещате се…), но честно казано, не ни дреме. Ние винаги сме въодушевени от възможността отново да видим любим филм на голям екран, а „Терминатор 2” е точно такъв, и не ни пука за причините, благодарение на които това се случва. Ще помогне да изтрием и ужасния вкус от „Терминатор: Генисис”, който беше последната гавра с франчайза.

Що се касае до допълнителното измерение, отново нямаме нищо против, „Титаник” и „Джурасик парк” изглеждаха повече от страхотно и нямаме причини да очакваме нещо различно – същата фирма работи по конвертирането (между другото, то се оценява на 6-7 млн. долара). Чакаме дата и за „Пришълците”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

    1. Едва ли. Но ще го намериш със сигурност по торентите.

    2. То е хубаво на кино да го гледаш на 3Д ,ама говоря за качествено 3Д

  1. Оф, Дримов! Първата картинка очевидно е от „Терминаторът“ 😀 Аре да не правим такива аматьорски грешки, палаткарче такова! 😀

    1. Да ама се е постарал и получава Отличен 5:50

  2. По нашите кина дали ще излиза ? Стискам палци дано да излезе и при нас.

    1. Титаник даже беше в IMAX и, разбира се, с по-голяма картина отколкото в обикновените кина.