„This looks familiar…“
„This looks familiar…“

Hoвото продължение на независимия хорър и боксофис феномен „Проклятието Блеър“, носещо краткото заглавие „Blair Witch“, ще тръгне съвсем скоро по световните екрани. Трейлърът по-скоро ни допадна и с що-годе балансирано нетърпение очакваме да научим дали и колко добър всъщност ще е филмът (някои от предварителните ревюта са чак прекалено положителни; дори Едуардо Санчес, сърежисирал първата част заедно с Даниъл Майрик, не се свени в космическите си хвалебствия по адрес на проекта). Допълнителна яснота добиваме и от двата съвсем пресни ТВ-спота, които вчера бяха разпространени онлайн:

Като цяло е още от същото, но сме надъхани, а скептицизмът ни отслабва. Има някакво доста агресивно и наситено усещане за ужас в кадрите, харесва ни почти всичко, но най-вече това, че ще се разчита на атмосфера и съспенс, не само на клишираните стряскащи моменти, станали през годините прекалено типични и банални за жанра. Жалко само, че засега не се предвижда българско разпространение, така че ще се наложи да чакаме „Blair Witch“ по-дълго от повечето държави… и в крайна сметка да го гледаме по онзи начин.

В допълнение вижте няколко снимки от продукцията:

blair-witchimg-23-20160823

Lisa (Callie Hernandez) und James (James Allen McCune)

blair-witch-3-photo-james-allen-mccune-963009 blair-witch-3-photo-corbin-reid-963008 blair-witch-3-photo-963006 blair-witchimg-22-20160823

Blair Witch“ е режисиран от Адам Уингард („The Guest“), а сценарист е Саймън Барет. В ролите са Джеймс Алън МакКюн, Валъри Къри, Кейли Ернандес, Брандън Скот, Уес Робинсън, Корбийн Рийд и др., а премиерата в САЩ е насрочена за 16-ти септември.

Саймън Барет и Адам Уингард
Саймън Барет и Адам Уингард

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За повечето зрители ужасът явно ще започне на 16 септември, но за учениците ще започне още предишния ден..и ще е мноого по-дълъг.