Paul Thomas Anderson

След като преди малко повече от два месеца бяхме абсолютно съкрушени от новината, че The Masterпоследният режисьорски проект на гениалния Пол Томас Андерсън („Буги нощи”, „Магнолия”, „Ще се лее кръв”) – е отложен за неопределено време си мислехме, че ще мине поне половин година, докато Андерсън реши да се заеме с друг проект.

Затова сега сме повече от щастливи (при все, че всичко все още е в сферата на несигурността) от новината разпространена от Vulture, че любимият ни режисьор ще екранизира романа на Томас Пинчън, озаглавен „Inherent Vice”, в който се разказва за частния детектив и любител на марихуаната Лари „Док” Спортело, който броди из Лос Анджелис по времето на Лятото – а както разбираме и зимата – на Любовта.

В допълнение към това, източник близък до „проекта” споделя, че агенцията на Андерсън „Creative Artists” се опитва да привлече Робърт Дауни джуниър за ролята на Док. Имайте предвид обаче, че това е строго в сферата на слуховете и както самите  „Vulture” споделят, програмата на Дауни е толкова пълна, че едва ли това ще стане реалност, освен разбира се ако Андерсън не се замотае повечко в изпипването на детайлите, нещо, което съвсем не е невъзможно.

За финал нещо интересно. В “Amazon” към ревюто на книгата има списък на песните – подготвен лично от Томас Пинчън – които, по един или друг начин, съпътстват разказа. По това, което виждаме, саундтракът на филма със сигурност ще бъде отличен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *