Както се шегуват вече някои колеги, Робърт де Ниро си намери нов партньор, с когото да работи редовно – Дейвид О. Ръсел го беше поканил и в „Наръчник на оптимиста”, и в „Американска схема”, и в „Джой”. Най-новият проект, по който работи рижисьорът, е телевизионна поредица, в която освен Де Ниро, ще участва и Джулиан Мур. И макар че все още не е ясно коя телевизия ще приюти идеята, всички говорят за нея! Логично – при такова звездно трио.

Дейтали по сюжета липсват и при Deadline, и в THR– не сме и очаквали друго на толкова ранен етап. Сериалът може би ще се умножи в сезони (подобно на „Фарго” и „True Detective”), а предположенията са за криминално-полицески трилър, чието действие се развива през 90-те години. Ръсел е на почивка и не се очаква да коментира никакви подробности поне до следващата седмица, но след това сигурно ще го очакват срещи с шефове на телевизионни канали, които ще се надпреварват да му предлагат стойности и екстри.

В тези сложни решения ще му помага продуцентката Меган Елисън – Annapurna Pictures, заедно с която той работи по „Джой” и „Американска схема”. Сигурни сме, че талантът му на разказвач ще получи достойно поле за разгръщане в бъдещата поредица, а този екип за пореден път ще докаже, че телевизията постепенно, но сигурно се превръща в новото кино (а киното – в комиксова залъгалка).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *