Писали сме вече за предстоящия уестърн на Тай Уест („House of the Devil”, „The Innkeepers”), новината за който посрещнахме с известна доза скептицизъм, но ето, че сега получаваме първи трейлър и основание да споделим по-арументирано мнение.

Покрай задаващия се римейк на „Великолепната седморка”, „Wraiths Of The Broken Land” на Ридли Скот и свръхочаквания от нас „Westworld” явно сме свидетели на някакви опити, къде успешно, къде не чак толкова, да се възроди уестърн жанра. Итън Хоук и Джон Траволта са поредните звезди, които ще сложат каубойските шапки. Вижте какво можем да очакваме:

What’s a priest need so many bullets for?
Sinners.

Не виждаме нищо особено. Стандартен уестърн премис с опити за хумористична украса. От друга страна ни харесва, че няма експлозии и рап музика, така че може и да му хвърлим едно око. Предлагаме ви (ако сюжетът не ви е бил достатъчно разяснен от видяното), да прочетете и основния синопсис.

Итън Хоук влиза в ролята на мистериозния пътник Пол, който заедно с кучето си Аби се озовава в почти изоставено миньорско градче, контролирано от шерифа (Джон Траволта) и неговия проблемен син Гили (Джеймс Рансън), който само си търси белята. Докато напрежението между Пол и Гили расте, малкото останали жители стават свидетели на насилие, което започва верига от бедствия, засягащи всички замесени.

In a Valley Of Violence

Режисьор на „In а Valley of Violence” е Тай Уест, а в ролите ще видим Итън Хоук, Джон Траволта, Джеймс Рансън, Таиса Фармига и др.

Премиерата е 21-и октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мисля че кариерата на Джон Траволта не може да бъде възродена. Той просто е прекалено много Джон Траволта, за да бъде каквото и да било друго. Тоя проблем ми беше очеизваден в чудния първи сезон на „People vs. OJ Simpson“, и ми се струва доста отчетлив в тоя трейлър. Някакво кофти преиграване + дразнеща маниерност и гадната му физиономия тотално преебават всякакви предпоставки за извличане на удоволствие или естетическа наслада от изпълненията му. Неприятно си е, но за мен Траволта е анти-реклама на всичко, в което се появява в момента.
    Итън Хоук обаче е супер, както винаги.

  2. Още не съм гледал нищо на Тай Уест и не знам става ли за чеп, но съм ужасно предубеден към него; струва ми се изключително повърхностен и банален.