Джиленхол продължава със сериозните роли
Джиленхол продължава със сериозните роли

Повече от година не сме споменавали „Nocturnal Animals” на Том Форд. Имайки предвид колко харесваме предишния му филм „A Single Man”, се бяхме притеснили, че вече шест години не виждаме нищо от бившия моден дизайнер. Сега най-накрая имаме някакво раздвижване. Вчера от Entertainment Weekly споделиха първи снимки от филма, който както вече писахме ще бъде адаптация по книгата на Остин Райт „Tony and Susan”, публикувана през 1993 г.

Заглавието на романа идва от ръкопис със същото име, който собственичка на арт галерия (Ейми Адамс) получава по пощата от нейния отчужден бивш съпруг Едуард (Арми Хамър). Джиленхол влиза в ролята на персонаж от ръкописа, с Айла Фишър като негова съпруга, Ели Бамбер като дъщеря и Арън Тейлър-Джонсън в ролята на водач на банда, която героят на Джиленхол среща по пътя. Майкъл Шанън пък ще бъде детективът.

Вижте обещаните снимки:

jake-gyllenhaal-michael-shannon-nocturnal-animals-2016amy-adams-nocturnal-animals-20160726

tom-ford-a-single-man-20160726
Том Форд и Колин Фърт на снимачната площадка на „A Single Man“

Ето какво споделя и самият Форд:

„Това, което Едуард прави, е да напише книга и да я изпрати на бившата си, с което й казва: „Виж какво ми причини”. Но му е отнело цели 20 години, за да изрази чувствата си към нея. Това, което наистина ми проговори, беше цялата онази част за изборите, които правим в живота. И колко дълго понякога чакаме, за да ги направим”.

Звучи отлично! С подобен актьорски състав филмът директно се изстрелва сред най-чаканите заглавия тази година. Говори се, че премиерата ще бъде на фестивала във Венеция другия месец, а официално ще се завърти ноември (Оскари, здравейте!). Надяваме се скоро да се доберем и до трейлър.

Режисьор на „Nocturnal Animals” е Том Форд, а в ролите ще видим Джейк Джиленхол, Ейми Адамс, Арми Хамър, Арън Тейлър-Джонсън, Майкъл Шанън, Ели Бамбер и др.

Премиерата е 18 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. човееек. Майкъл Шанън, Джейк и Том Форд на едно място. ще изтрещя.