Няма как, заради тоновете интересни неща, които получаваме от Comic-Con, през изминалите няколко дни гигантската гийк конвенция неизменно е в центъра на вниманието ни. Покрай нея се присетихме, че сме пропуснали да представим една важна за нас новина – появата на първия пълен трейлър на втори сезон на „Ash Vs. Evil Dead“.

Трейлърът трябваше да дебютира на панела на сериала на Comic-Con, но кървавото му естество е станало причина той да бъде забранен за показ от организаторите, тъй като се предполага, че на събитието ще присъстват много деца. За наше щастие, Starz решиха да го пуснат онлайн (явно в нета децата няма как да го видят), за да можем да му се насладим.

https://www.youtube.com/watch?v=WzeJTAwqEJ4

За пореден път споделяме, че вече сме на такава възраст, че сам по себе си „gore”-ът, особено ако е самоцелен, не е достатъчен, за да задържи вниманието ни към даден проект и имаме нужда той да е в подкрепа на качествена история. Точно по този параграф ни разочарова първият сезон, който подходи леко и глуповато към образите и изградената от филмите на Сам Рейми митология. Имаме надежди обаче, че с втория сезон нещата ще влязат в релси.

Припомняме, че във втория сезон на „Ash Vs. Evil Dead“ Аш напуска своя любим Джаксънвил и се завръща в родното си градче Елк Гроув. Там той се изправя срещу Руби (която все още притежава Некрономикон) и двамата бивши противници трябва да сключат неловко примирие, тъй като много скоро Елк Гроув се превръща в ядро на злото.

плакат

В ролите се завръщат Брус Кембъл (Аш), Луси Лоулес (Руби), Дана ДеЛоренцо (Кели) и  Рей Сантяго (Пабло). Към тях се присъединяват Лий Мейджърс (бащата на Аш Брук Уилямс), Тед Рейми (приятеля на Аш от детинство Чет Камински) и Мишел Хърд (училищната любов на Аш Линда).

Премиерата на втория сезон на „Ash Vs. Evil Dead“ е насрочена за октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *