Продължаваме по план график и ви представяме последното раздвижване на рекламния фронт на „Прометей”, което идва под формата на нов телевизионен спот. Качеството не е много добро, но засега това е, с което разполагаме.

Откъм нови кадри виждаме в малко повече подробности така нареченият „храм”, който обсъдихме в един от предишните постове и който прилича на неизползвания дизайн на Гигер, правен за „Дюн” на Ходоровски, както и нещо като въздушен гейзер, вероятно причинен от излитащия от земята извънземен кораб.

http://www.youtube.com/watch?v=x8nZEha9tPI

Хвърлете едно око и на една малко по-добра версия на жестоката реклама, която стана известена като „IMAX тийзъра”, но всъщност е ексклузивният клип, показан на WonderCon, както и на самата презентация с интервютата на Ридли Скот, Чарлийз Терън, Майкъл Фасбендър и Деймън Линделоф.

http://www.youtube.com/watch?v=TpLH9ocVxAs

И последно, чуйте какво казва Камерън по адрес на „Прометей”. Щял да бъде първи на опашката. Може би има предвид първия след нас.

http://www.youtube.com/watch?v=zkxqvdscsbE

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Българската премиера е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *