Кърк и Чехов изглеждат угрижени
Кърк и Чехов изглеждат угрижени

С натежало сърце поглеждаме към най-новия, трети и последен трейлър на „Стар Трек: Отвъд” на Джъстин Лин. Не защото досегашните реклами не ни впечатлиха особено и вече сме загубили надежда за нещо качествено, а заради нелепата и ненавременна смърт на младия Антон Йелчин – той беше наистина талантлив актьор, направи повече от чудесна роля като Чехов и определено ще ни липсва. Но както се казва, животът продължава и поне ще имаме възможност да го видим още веднъж на екран и да се порадваме на начина, по който произнася „Уиктор, Уиктор!”.

В „Стар Трек: Отвъд” екипажът на Ентърпрайз изследва най-отдалечените, неизследвани краища на космоса, където се натъква на нов мистериозен враг, който подлага на тест всичко, което те и Федерацията представляват и за което се борят.

Първата половина се ядва горе-долу, но втората е просто болезнена – намираме „Sledgehammer” на Риана за изключително неподходяща песен за този трейлър. Нямаме никаква идея защо хората, които отговарят за направата на трейлърите, продължават да използват подобни песни. Последно се отчаяхме от музикалната съсипня на рекламите на „Assassin’s Creed” и „Бен-Хур”, а сега и „Star Trek” пада жертва. И за протокола да кажем, че повечето от нас принципно са големи фенове на Риана (или Раханчето, както я наричаме ние), така че не може да ни обвините, че проектираме ненавистта си към изпълнителя върху трейлъра.

В допълнение ви предлагаме нови снимки от филма, разпространени от Empire, които разкриха и кориците на най-новия си брой, посветен на „Стар Трек: Отвъд” и 50-тата годишнина на франчайза. Заедно с тях вижте и един плакат.

ssssss Simon-Pegg-and-Chris-Pine-in-Star-Trek Empire bag document7575024047632534396.indd star_trek_beyond_ver13_xlg

Режисьор на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберто Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба, София Бутела, Шохре Агдашлу и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. По интернета вече плъпнаха първите официални ревюта и в общия случай хората са повече от доволни – 71/100 Metacritic, 8.4/10 IGN (най-свестните ревюта и оценки са там), доматените тъпаци също му дават 90% и т.н. С две думи – филма е солидно попълнение към франчайза и се чувствал доста повече като епизод от TOS вместо като JJ-verse филм в чест на 50-тата годишнина на ST. Хвала на такъви люде, дето се вика, но дано само вялия PR да не му изиграе лоша шега в бокс офиса…
    Чакаме да видим и вие какво ще кажете по темата след няколко дена, аз лично още петъка ще гледам да го гледам!