Вчера, малко повече от месец след дебютирането на първия трейлър и само два дни, след като видяхме поредица character постери от „Домът на мис Перигрин за чудати деца” на Тим Бъртън, които ни запознаха с притежаващите свръхестествени сили обитатели на дома на мис Перигрин, 20th Century Fox представиха и нов пълен трейлър на филма. Той предлага доста нови кадри и разкрива далеч повече подробности за историята – за това къде е скрит домът на мис Перегрин, за злото, което е по петите на чудатите деца, и за предопределението на младия Джейкъб.

Ще се повторим (за пореден път) като кажем, че през последните няколко години всеки нов филм на Бъртън идва с надеждата, че той най-накрая ще се завърне към добрата си форма, която помним от едно време, но в крайна сметка оставаме разочаровани. Това е и причината да запазим скептицизъм по отношение на „Домът на мис Перигрин за чудати деца”, при все че доста неща ни допадат както в историята, така и във визуалната реализация.

Домът на мис Перигрин за чудати деца” е  създаден по едноименния роман на Рамсън Ригс и разказва за 16-годишния Джейкъб, който заминава за Уелс да търси истината за миналото на семейството си, след като дядо му умира при странни обстоятелства. Пътят му го отвежда до изоставения дом на мис Перигрин за чудати деца, където Джейкъб разбира, че децата на мис Перигрин са били не просто чудати, а са притежавали опасни сили и неслучайно живеят скрити от света.трей

Режисьор на „Домът на мис Перигрин за чудати деца” („Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”) е Тим Бъртън, а в ролите са Ейса Бътърфийлд, Ева Грийн, Самюъл Л. Джаксън, Ела Пурнел, Алисън Джени, Крис О’Дауд, Рупърт Еверет, Терънс Стамп, Джуди Денч и други.

Премиерата е 30 септември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. So… When X-men met Percy Jackson, then… При това от студиото, което продуцира X-men… Да речем, че на първо четене не ме впечатлява толкова много. Макар че Ева Грийн винаги е плюс. 🙂