След известно забавяне, свързано с отложената премиера, Fox най-накрая представиха първия трейлър на „Домът на мис Перигрин за чудати деца” на Тим Бъртън. Филмът е  създаден по едноименния роман на Рамсън Ригс и разказва за 16-годишния Джейкъб, който заминава за Уелс да търси истината за миналото на семейството си, след като дядо му умира при странни обстоятелства. Пътят му го отвежда до изоставения дом на мис Перигрин за чудати деца, където Джейкъб разбира, че децата на мис Перигрин са били не просто чудати, а са притежавали опасни сили и неслучайно живеят скрити от света.

Трейлърът е в стила на първите официални снимки, които видяхме преди десетина дни и носи доста от елементите и атмосферата, характерни за творчеството на Бъртън – нещо, което едва ли е изненада за някого и може да се приеме както като плюс, така и като минус. Вижте.

Когато за първи път писахме за „Домът на мис Перигрин за чудати деца”, споменахме как в последните години всеки нов филм на Бъртън идва с надеждата, че той най-накрая ще се завърне към добрата си форма, която помним от едно време, но после оставаме разочаровани. Затова този път ще подходим скептично, въпреки че като цяло филмът има потенциал и доста от нещата, които виждаме в трейлъра, по-скоро ни допадат.

плакат на „Домът на мис Перигрин за чудати деца” на Тим Бъртън

Режисьор на „Домът на мис Перигрин за чудати деца” („Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”) е Тим Бъртън, а в ролите са Ейса Бътърфилд, Ева Грийн, Самюъл Л. Джаксън, Ела Пурнел, Алисън Джени, Крис О’Дауд, Рупърт Еверет, Джуди Денч и други.

Премиерата е 30 септември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments