Време е за нов поглед към „Търсенето на Дори” – своеобразното продължение на един от най-големите и обичани хитове на Disney и Pixar, „Търсенето на Немо”. Вчера се появи нов пълен трейлър, който до момента ни дава най-добрата представа за историята, в която симпатичната и вечно забравяща рибка Дори, в компанията на верните си приятели Немо и Марлин, се впуска в шеметно подводно приключение в търсене на отговори за своето минало.

Трейлърът също така ни запознава по-подробно и с новите герои в историята – вече сме виждали част от тях в предишните реклами, но тук им е отделено малко повече внимание. Вижте!

Рекламите на „Търсенето на Дори” не са от най-впечатляващите, но на нас ни допадат и с удоволствие ще се впуснем в това ново приключение, за да разберем повече за Дори, която беше едно от най-любимите ни неща в „Търсенето на Немо”, на който сме големи почитатели.

За да развалим малко настроението на хомофобите сред вас и на тези, които смятат, че всеки гей, чернокож или жена във филм е „social justice” простотия, отбелязваме, че (според неофициална информация) в „Търсенето на Дори” ще има първата гей двойка в анимация на Disney (Елън Дедженеръс от години не крие факта, че е гей, така че в избора на филм има някаква логика). Заедно с това представяме кратко видео, част от кампанията It Gets Better, в което хомосексуални хора от екипа на Pixar споделят своите лични истории.

Режисьор на „Търсенето на Дори” („Finding Dory”) е Андрю Стантън, а в оригинал ролите озвучават Елън Дедженеръс, Албърт Брукс, Хейдън Ролинс, Уилям Дефо, Даян Кийтън, Идрис Елба, Тай Бърел, Юджийн Леви, Кейтлин Олсън, Ед О’Нийл, Доминик Уест и други.

Премиерата е 17 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Крайно време е вечерните прожекции на тия филми да са със субтитри.

  2. Скоро ще настъпи време,когато хомосексуализма ще е задължителен.За чий педалски гъз завират педалщината в детски филм.Дано да не е вярно това.