A hit maker?
A hit maker?

Отдавна не сме писали нищо за неистово очаквания от нас хорър „31“, но се появи повод да драснем по темата и веднага се възползвахме от него. Преди дни самият Роб Зомби пусна лек фото-тийзър на новия си филм, обещавайки скоро да видим и първи трейлър – не сме сигурни дали това минава за постер, но е достатъчно възбуждащо интереса ни, за да го oтpaзим:

31-poster-5-2016

Добавяме и още няколко снимки – една е от самия „31“, а другите показват свежата психопатологична разтуха на снимачната площадка:

31-img02-2016 31-img01-2016 31-img03-2016 31-img04-2016

Продължаваме с кратко скорошно интервю, в което Зомби споделя повече за творчеството и подхода си, за проблемите с цензурата в САЩ и с нейните противоречиви, вбесяващо ретроградни критерии, а също и за „31“, който вече има фиксирана септемврийска дата, когато ще стартира показът му из Северна Америка:

Зомби е в доста зает период от кариерата си – не стига, че поредната му кино продукция едва наскоро беше завършена, ами през април индъстриъл-гуруто пусна нов албум и се зае здраво с промотирането му, поемайки на дълго турне с бандата си. При все че сред нас има заклети фенбойчета на шок-рокаджията, с прискърбие ще споделим, че „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“ не ни хареса особено, но оценяваме експерименталния, спонтанен и тотално неебателен подход на парчетата… като си мечтаем за завръщане към звука на проекти от типа на „Hellbilly Deluxe“, „The Sinister Urge” или дори „Venomous Rat Regeneration Vendor“. Да не се увличаме обаче – само ще завършим с два актуални и подобаващо снети клипа към две от новите парчета на Зомби – той не само е открояващата се звезда вътре, наред с верния му антураж, но е и техен режисьор:

В „31“ ще видим Малкълм Макдауъл, Торстън Вогъс, Джуди Гийсън, Е. Г. Дейли, Даниъл Роубък, Дейвид Юри, Джеф Даниъл Филипс, Лорънс Хилтън-Джоунс, Ричард Брейк, Джинджър Лин, Джейн Кар, Панчо Молер, Трейси Уолтър, Лу Темпъл, Мег Фостър, Девин Сидел и Шери Муун Зомби, а премиерата е насрочена за 16-ти септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *