Ричард Брейк и Шери Муун Зомби

Oнзи ден cи наваксахме с новините около бруталния ужас „31“ на Роб Зомби, който наскоро имаше премиера по време на фестивала в Сънданс. Освен това непрокопсаникът, познат с няколко прозвища из тези ширини, сред които е и никът BDY, намери Freizeit, за да допълни актуалната информация по толкова очаквания от нас хорър със следното кратко видео интервю, в което Зомби и съпругата му разказват набързо за продукцията:

Към горното добавяме и няколко фотографии от снимачната площадка:

Зомби е не само режисьор, но и сценарист на „31“, а в ролите са Малкълм Макдауъл, Торстън Вогъс, Джуди Гийсън, Е. Г. Дейли, Даниъл Роубък, Дейвид Юри, Джеф Даниъл Филипс, Лорънс Хилтън-Джоунс, Ричард Брейк, Джинджър Лин, Джейн Кар, Панчо Молер, Трейси Уолтър, Лу Темпъл, Мег Фостър, Девин Сидел и Шери Муун Зомби.

Все още премиерна дата извън фестивалния живот не е обявена, няма и трейлър, но cлед упорита борба с цензурата в САЩ филмът има шанс да прескочи първоначалния си NC-17 рейтинг и да се сдобие с твърд R. На нас обаче кървищата не ни пречат, даже ни възбуждат, така че чакаме послушно деня, вкойто ще можем да видим творбата на Зомби в пълния й касапси блясък.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *