Снимки, снимки, снимки, снимки! Скоро ще станат десет месеца, откакто получихме първия си поглед към Майкъл Фасбендър в главната роля на изкусен убиец в подготвяната от режисьора Джъстин Кързел високопрофилна екранизация на изключително популярната серия от игри „Assassin’s Creed”, и оттогава насетне Fox ни предлагат само и единствено снимки.

Снимки са в центъра и на най-новия рекламен ъпдейт, който пристигна тази сутрин. Той ни предлага поредния поглед към двете проявления на героя на Фасбендър – Калъм Линч, който в наши дни е държан в затвор, и убиеца Агилар от XV в., Испания, както и един задкулисен кадър към героинята на Марион Котиар.

assassin-creed-img01-20160508 assassin-creed-img02-fassbender-20160508 assassin-creed-img03-20160508 assassin-s-creed-marion-cotillard-sul-set-20160508

Нямаме нищо против самите кадри, но вече наистина ни писна от снимки и се надяваме следващия път, когато пишем за филма, да е по повод първия трейлър. Няма да се разсърдим и на някой постер.

Предишните снимки и повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Tpeйлърът доста се забави, подозирам, че съвсем скоро ше светне онлайн.

  2. Оффф, ами не ми е Фасбендър за тая роля и това е то! Не ми стои хич! Сега играя Unity и никому неизвестният французин Дан Жоне, който играе Арно, ми стои в пъти по-добре като асасин от Фасбендър. Дано греша де!