„Space Jam 2” с Леброн Джеймс

You ever heard of the Dream Team? Well, we’re the Mean Team, wussy man.

Майкъл Джордан беше изключителен символ, не само в спорта, през 80-те и 90-те години. Специалистите твърдят, че той е най-добрият баскетболист на всички времена. Ала легендите лесно се забравят, особено в свърх-скоростните писти, в които „тичат” новите поколения. Вероятно това е една от причината за решението на Warner Bros. да направят продължение на култовия игрално-анимационен „Космически забивки” от преди 20 години. Те са открили и достатъчно емблематичен млад играч, суперзвезда с огромно влияние и популярност в спортните (и не само!) среди, който да замени Джордан, и това е изключителният Леброн Джеймс.

Друга причина за съществуването на „Space Jam 2”, вероятно е за да върнат в голямата „игра” Бъгс Бъни и останалите позабравени рисувани кретенчета от „Looney Tunes” – на доста подобни опити станахме свидетели през последните години.

Засега големите минуси на проекта са изборът на сценарист – Андрю Додж (има в актива си един реализиран сценарий – „Bad Words” на Джейсън Бейтман) и решението да бъдат поверени режисьорските решения на Джъстин Лин („Бързи и яростни” не се славят с кой знае каква дълбочина и/или смисъл, а за „Стар Трек: Отвъд” просто не ни се мисли).

Страхотно е, че по идеята за продължение, спомената преди две години, вече се работи сериозно, и че цяла нова генерация от NBA професионалисти ще могат да очароват почитателите на баскетбола на кино. Още се помни бума, който предизвика оригиналния филм, който вписа повече от 230 милиона точки в доларовата си боксофис сметка.

Със здравословен скептицизъм по отношение на главния творчески дует и с въодушевление от идеята за още по-съвършена комбинация между спортен блясък и рисувани закачки, обещаваме, че ще ви информираме за развитието по темата „Space Jam 2”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *