Малко се позабавихме тук, но решихме, че ще е „грехота” да не представим първия поглед към Arseface или Гъзоликия  (или дори Задлик…), който е един от най-емблематичните персонажи от бруталния комикс на Гарт Енис и Стив Дилън, пренесен на екран от Еван Голдбърг и Сет Роугън в предстоящия сериал на АМС „The Preacher”.

Разликите между игралното превъплъщение на героя (изигран от Иън Колети) и комиксовия първоизточник (който виждате по-горе) са видими, като персонажът в сериала е с леко смекчена визия. Защо това е така може да научите лично от Сет Роугън, веднага след снимката. Насладете ѝ се:

Разликите между игралното превъплъщение на Гъзоликия (изигран от Иън Колети) и комиксовия първоизточник (който виждате по-горе) са видими
Разликите между игралното превъплъщение на Гъзоликия (изигран от Иън Колети) и комиксовия първоизточник (който виждате по-горе) са видими.

Ето какво коментира Сет Роугън:

„В интернет бях попадал на Гъзоликия, пресъздаден точно както в комиксите, и когато го видях, знаех, че той не трябва да изглежда съвсем като в комикса; че трябва да си позволим известно своеволие и да го направим малко по-… приятен за окото, така да се каже. Искахме героят да е готин и, в крайна сметка, някой, на когото можеш да симпатизираш”.

Смятаме, че Роугън има право и буквално пренасяне на визията на персонажа не е необходимо. Ролята на Гъзоликия изпълнява Иън Колети, а в актьорски състав намираме още Доминик Купър (Джеси Къстър), Джаки Ърл Хейли (Один Куинканън), Рут Нега (Тюлип), Джоузеф Гилгън (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила), У. Ърл Браун (Хюго Руут), Том Брук (Фиори), Луси Грифитс (Емили Удроу), Елизабет Пъркинс (Вайла Куинкенън).

Първия трейлър на „Preacher“ може да се види тук, а ето и какво може да очаквате от сериала като история:

„Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което им каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

Премиерата на „Preacher” е 22 май 2016 г. по AMC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *