Всеки път, когато се появи японски, корейски или китайски трейлър на някой голям филм, гледаме да го отразяваме – обикновено показват нови кадри и често са монтирани далеч по-добре (и по-агресивно). Също така, както неведнъж сме отбелязвали, обожаваме начина, по който азиатските ни братя произнасят заглавията, и честичко си ги повтаряме с дни. Знаем, че това ни превръща в расисти, но абсолютната истина е, че не го правим, за да се подиграваме или с друга зла умисъл (не че това е извинение), а защото наистина се кефим – някой беше казал, че имитацията е висша форма на ласкателство.

След това встъпление ви предлагаме новия международен трейлър на „Уоркрафто”.

https://www.youtube.com/watch?v=wrYU_y0qwjQ

Не знаем дали си фантазираме или сме под влияние на „Уоркрафто!” и последното, доста любопитно задкулисно видео, но този трейлър на „Warcraft: Началото” ни харесва повече от всички останали до момента (със сигурност повече от втория пълен трейлър). Не че това променя отношението ни към филма, но поне не сме с чувство, че ни очаква тотална трагедия.

Чуваме, че и специалният трейлър от PAX East бил добър, но понеже нямаме никакво намерение да го гледаме, докато не излезе в официален вариант, няма да го коментираме.

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Уооооооркрафто! Добре, след тази реплика съм малко по-надъхан

    1. Хахахаха колега прочете ми мислите.