„Езиковедът“ Джийн Симънс, палавият основател, продуцент, вокалист и басист на глем рок титаните Kiss, посяга – чрез своята компания Erebus Pictures – към филмовия проект „Temple“. Партньор в реализирането на продукцията ще е Майкъл Луизи и неговата WWE Studios, a cpeд главните актьорски имена е бойният ветеран Уесли Снайпс, към когото вероятно ще се присъединят Ан Хечи, Дейв Анабел и Сет Ролинс.

Сценарият на Мат Савелони разказва за специален отряд, озовал се в капана на изолиранo военнo yкритие, след като изкуственият интелект, който командва комплекса, е принудително спрян. Ситуацията се нажежава, когато в сюжета изведнъж започват да се намесват странни, страховити и необясними явления…

Снимките ще започнат до дни, а Снайпс, въпреки че вече е попадал в подобна среда (с франчайза „Блейд“, комбиниращ хорър и екшън), споделя следното:

Вълнуващо е да се озова в жанр, който винаги съм искал да изследвам. С нетърпение очаквам да работя с Еrеbus, WWE и Джийн.

Режисьор на „Temple“ е Джон Стокуел, който освен като актьор, досега се е изявявал и зад камерата – негов например е „Kickboxer: Vengeance“, за който подробности можете да научите тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *