Когато преди два месеца излязоха първите снимки от предстоящата комедия на Тод Филипс („Последният ергенски запой”), проектът беше озаглавен „Arms & the Dudes”. С появата на първия трейлър обаче заглавието вече е променено на по-запомнящото се “War Dogs”.

Филмът е по действителен случай и разказва за две амбициозни момчета – Ефраим Дивероли (Джона Хил) и Давид Пакуз (Майлс Телър), които стават търговци на оръжие, като успяват да спечелят договор за 300 милиона долара с Пентагона, като задължението им е да снабдяват американските съюзници с оръжие и амуниции в Афганистан. В основата на филма е статията от 2011 година в „Rolling Stone” (прераснала в книга) на Гай Лоусън – „The Stoner Arms Dealers: How Two American Kids Became Big-Time Weapons Traders”.

Вижте първия трейлър:

Явно ни очаква смесица между „Вълкът от Уолстрийт” и „Кръв и пот”. Нямаме голямо доверие на Тод Филипс предвид филмографията му, от която единствено „Последният ергенски запой” изпъква (по-скоро като щастлива случайност), но от видяното по-скоро сме on board и бихме дали шанс на филма. А докато дойде по екраните, ще си въртим чудесния „Цар на войната”.

Ето и първия плакат, който черпи вдъхновение от „Белязаният

плакат на War Dogs

Режисьор на “War Dogs” е Тод Филипс, а в ролите ще видим Джона Хил, Майлс Телър, Ана де Армас, Брадли Купър и др.

Премиерата е 19 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *