В главните роли са Емилия Кларк и Сам Клафлин
В главните роли са Емилия Кларк и Сам Клафлин

Какво е лятото без поне един романтичен филм, на който човек да си отпусне душата и гузно да си поплаче или пък да се посмее на натрапчивата сантименталност. Ако са ви харесали „Вината в нашите звезди” и „Хартиени градове”, ще бъдете приятно изненадани да научите, че Warner Bros. са заредили адаптация по хитовата книга на Джоджо Мойс „Аз преди теб” („Me Before You”).

Режисьор е Теа Шарок, а в главните роли са Емилия Кларк и Сам Клафлин. Вижте първия трейлър, представен от самите актьори:

Ех, нужно ли е въобще да коментираме. Този трейлър е достатъчно красноречив за това, което може да очакваме от филма. Ако ви се гледа по-сантиментална версия на „Морето в мен”, няма да останете разочаровани. Ето и синопсиса, взет от самата книга:

Двадесет и шест годишната Луиза Кларк е обикновено момиче, което харесва обикновения си живот. Лу живее със семейството си в малка къща в провинциално английско градче. Младата жена обожава работата си в местното кафене и ексцентричните дрехи. Тя е доволна от спокойния си живот, възнамерява да се омъжи за дългогодишния си приятел Патрик и да му роди куп деца.

Светът й се преобръща, когато неочаквано загубва работата си. Наред с безпаричието, безработицата я кара да се чувства безполезна. Лу полага неимоверни усилия да си намери нова работа, но няколко седмици във фабрика за обработка на пилета и верига за бързо хранене я довеждат до ръба на отчаянието. Затова, когато й предлагат да стане личен асистент на мъж с увреждания срещу добро заплащане, тя решава да опита. Тридесет и три годишният Уил Трейнър граби с пълни шепи от живота. Той обожава работата си, предизвикателствата и пътуванията, които непрекъснато му напомнят колко необятен е светът. Произшествие с мотор го приковава към инвалидна количка и превръща дните му в безрадостно съществуване. Две години по-късно Уил няма представа, че Лу ще стане част от живота му и ще го разтърси из основи. И двамата не подозират, че запознанството им ще ги промени завинаги…

плакат на Аз преди теб

Режисьор на „Аз преди теб” („Me Before You”) е Теа Шарок, а в ролите освен Емилия Кларк и Сам Клафлин, ще видим Матю Люис, Чарлс Данс,  Джена Колман, Ванеса Кърби и Брендан Койл.

Премиерата е 3-и юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *