Както се очакваше, кампанията с „Team Cap” и „Team Tony” постерите се оказа предвестник на нов пълен трейлър на „Първият отмъстител: Войната на героите”, който се очаква да дебютира по-късно днес. Появата му бе възвестена вчера вечерта от две кратки тийзърчета, които, за щастие, не са от онзи дразнещ тип, показващ десетина секунди кадри от самия трейлър, а са специално подготвени за целта видеа, които представят членовете на двата враждуващи лагера.

Вижте видеата и се ослушвайте за новия трейлър, а междувременно може да си припомните и предишния трейлър, super bowl рекламата, както и всичко останало, свързано с филма.

Ослушвайте се за новия трейлър, а междувременно може да си припомните предишния, super bowl рекламата, както и всичко останало свързано с филма.

Стив Роджърс предвожда новосформираните Отмъстители в тяхната неспирна борба в защита на човечеството. Но след поредния инцидент, в който има сериозни косвени разрушения и жертви, политическото напрежение се покачва и правителството въвежда специална система, с която да държи героите под отговорност. Новото „status quo” разцепва Отмъстителите на два лагера – единият е воден от Стив Роджърс и неговото желание героите да бъдат оставени свободно да защитават хората без намесата на правителството, а другият от Тони Старк, който изненадващо решава да подкрепи правителството в тяхното искане за налагане на контрол.

Режисьори на „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”) са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Крис Евънс, Робърт Дауни-син, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и други.

Премиерата е 6 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *