Александър Скарсгард като Тарзан
Александър Скарсгард като Тарзан

Първият трейлър на „The Legend of Tarzan” на Дейвид Йейтс не ни вдъхнови особено, но тъй като сме големи почитатели на образа на Тарзан, създаден от Едгар Райс Бъроуз, продължаваме да имаме интерес към филма (извън чисто работните ни задължения) и с надежда поглеждаме към най-новия му трейлър, който дебютира вчера.

В „The Legend of Tarzan” мъжът, някога известен като Тарзан (Александър Скарсгард), е напуснал африканската джунгла и от години живее цивилизовано в Лондон като Джон Клейтън III, лорд Грейстоук, заедно със съпругата си Джейн (Марго Роби). Сега той е поканен да се завърне в Конго като търговски посланик на Парламента, без да подозира, че е пионка в смъртоносен план, оркестриран от водения от алчност и жажда за отмъщение белгийски капитан Лион Ром (Кристоф Валц). Но хората зад убийствения заговор си нямат и представа, какво се готвят да отприщят…

Добре, че Марго Роби е хубава! Надяваме се да има какво да играе, а не да го раздава „damsel in distress” през цялото време. Относно Александър Скарсгард, той не е сред любимците ни, но физически пасва на ролята, така че имаме надежди, че ще се справи. А ако Валц предложи нещо различно от обичайното си изпълнение, ще се изненадаме адски много.

Като цяло, продължаваме да не сме супер вдъхновени, но отчитаме като плюс това, че „The Legend of Tarzan” изглежда като да има стабилен приключенски дух, което ни дава известни надежди. Също така продължаваме да смятаме, че в много отношения трейлърът напомня за „Кинг Конг” на Питър Джаксън, в което няма лошо. В тази връзка, и тук един от най-лошо изглеждащите моменти е свързан с безконтролно препускащи стадни животни, които газят всичко по пътя си.

Ще се повторим като кажем, че сме фенове на Тарзан и много ни се иска филмът да бъде най-малкото приличен. Смятаме, че не сме съвсем без шансове, но определено не са големи и няма да разчитаме много.

плакат на Тарзан

Режисьор на „The Legend of Tarzan” е Дейвид Йейтс. В ролите са Александър Скарсгард, Марго Роби, Кристоф Валц, Самюъл Л. Джаксън, Джимон Хонсу, Уилям Хърт, Каспър Кръмп, Джим Броудбент, Ела Пурнел и други.

Премиерата е 1 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *