Преди няколко дни леко се оплакахме, че рекламната кампания на „Warcraft: Началото” на Дънкан Джоунс напоследък се състои само от телевизионни реклами, но пък похвалихме последния удължен спот, който представи един доста любопитен „one-on-one” сблъсък, преди да се завърне към масовките.

Сега Universal и Legendary ни предлагат нов кратък спот, който успява да потъпче леката надежда, породена от предишния. Освен че предлага предимно кадри, които вече сме виждали (и ефектите продължават да са на същото ниво), рекламата разочарова и със скучни лафчета в стил „размерът има значение”. Вижте дали и вас ще остави равнодушни.

Заедно със спота получаваме и най-новия плакат на филма, който до голяма степен се придържа към стила на досегашните (което не е особено голям плюс), но този път, освен на главните герои на Травис Фимел и Тоби Кебъл, набляга леко и на Пола Патън. Тя изглежда чудесно, както обикновено, но прави впечатление пълната липса на зелен оттенък върху радващо окото ѝ тяло. Поне не са забравили зъбите…

warcraft_ver8_xlg

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *