Все още ни е трудно да свикнем, че толкова скоро след „Последните джедаи“ ще видим нов филм от вселената на „Star Wars”, затова се изненадаме лекичко всеки път, когато се появи нова реклама на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“), а предвид майската му премиера, напоследък това се случва честичко.

Най-новите допълнения в кампанията на „Соло“ са международен трейлър и постер, като трейлърът е комбинация от Super Bowl спота и първия трейлър, които видяхме в началото на февруари, и за съжаление, не предлага никакви нови кадри, които да променят безразличието, с което приемаме филма до момента. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=h1oZNA0w4_M

Понеже нямаме какво ново да коментираме, предлагаме ви мнението на Райън Джонсън, който вече е имал възможност да гледа „Соло: История от Междузвездни войни“ и споделя пред ComicBook.com:

Знаех, че ще бъде така, но все пак… о, да! И е толкова красив филм, нямам търпение хората да видят повече от него – толкова е забавен, толкова смешен. Актьорският състав е толкова харизматичен и смятам, че всички са свършили чудесна работа.

Не сме и очаквали да каже друго, но карай. Преди да видите и новия постер, който продължава традицията от предните – да бъде доста грозничък, предлагаме ви една доста приятна версия на трейлъра, монтирана по „Sabotage“ Beastie Boys, както и официалния синопсис.

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

плакат

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд (след напускането на Фил Лорд и Крис Милър), а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. мен всичко ме дразнеше, сега ме дразни само Денерис и основната тема, ясно, че не трябва да е 1/1 със старата, ама е доста стерилна.
    Актьора ми е никакъв, но няма точно той да ми съсипе филма

    1. Ти си най-сериозния бокс офис анализатор в сайта 😉

  2. Когато Лукас разбира, че стария му приятел и колега – Рон Хауърд поема режисурата, се вдига и посещава снимачната площадка. Там прекарва около 5 часа. Убеден съм, че резултатът ще е очакван – за плюещите и вечно недоволните – лош, а за истинските фенове – добър, граничещ с превъзходен! Лично Спилбърг е препоръчал Олдън Ерънрайх за ролята, а аз от Спилбърг лош
    каст и филм не съм видял. Нека изгледаме филма и тогава да даваме оценки…

    1. Шая Лебьов като сина на Инди……. „отличен“ каст

    2. Който харесва Шая в тази роля е джендър 🙂

    3. Асъл Ради, много точно казано….