Фин Джоунс ще е Железния юмрук

Доста сме писали за Marvel-ските сериали на Netflix, от които засега сме гледали само по един сезон на „Daredevil“ и „Jessica Jones“, но знаехме, че тепърва ще има сериозно количество новини – не само защото предстоят нови сезони за вече познатите супергерои, но и очакваме нови попълнения в редиците им. Вече сме се срещали с Люк Кейдж, който също ще има свой сериал, но досега не знаехме абсолютно нищо за Железния юмрук (Iron Fist), последния от предварително обявените персонажи, който ще има самостоятелна изява преди сборния „The Defenders“.

Сега научаваме кой ще влезе в главната роля на Дани Ранд, който става по-известен като Железния юмрук, и това е британецът Фин Джоунс. Ако името ви е непознато (не би било голяма изненада), най-голямата роля на Джоунс до момента е в „Игра на тронове“, където играе Лорас Тайрел. Честно казано, нямаме коментар за този кастинг – не сме особено добре запознати с героя, а за актьора не искаме да си правим изводи от единствената роля, в която сме го виждали.

Все още няма официално потвърждение от Netflix и Marvel, но най-вероятно ще се появи всеки момент. Надяваме се покрай него да научим още някакви подробности – например къде и кога ще видим Джоунс като Дани за първи път. Предполагаме, че ще се появи първо в „Luke Cage“, подобно на първата поява на Кейдж в „Jessica Jones“ – доколкото знаем, Кейдж и Ранд са партньори в някои от комиксите. Шоурънър на „Iron Fist“ ще е Скот Бък, за когото знаем още по-малко – под негов надзор са последните сезони на „Декстър“, което не в негов плюс.

Все още не е ясно кога да очакваме „Iron Fist“, но по всяка вероятност ще е другата година, защото 2016-та ни се струва прекалено натоварена откъм „Hell’s Kitchen“ супергерои. Ще ви държим в течение с развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. зЕми тая прическа.
    И аз не го знам пича, може да е гифтед актьор, ама за роля на печен martial arts, некакси не си го представям

  2. В новите трейлъри изглежда доста добре. Аз лично го чакам с нетърпение. Много ми е интересно да видя как ще го представят. А Фин Джоунс знам само от Game of Thrones, където не ми направи особено впечатление, така че не мога да кажа как ще се справи. Трейлърите могат да бъдат подвеждащи. Ще разберем истината на 17 март.