Кевин Спейси

Все още не сме обръщали поглед към предстоящия четвърти сезон на любимия ни „House of Cards” (премиерата е предвидена за 4 март и по традиция за Netflix, всички 13 епизода ще се появят накуп), но не е защото останахме недоволни от предишния сезон. Да, той може би не беше толкова силен като самостоятелно изживяване, колкото първите два, но пак си беше отличен и смятаме, че ще има доста по-голяма стойност на фона на цялостната история, която се опитват да разкажат създателите на сериала.

Дано само разказването на тази „цялостна история” да се случи в предварително очертаните граници и да не се правят промени, защото преди време стана ясно, че „House of Cards” е одобрен за пети сезон (който ще се пови през 2017), но досегашният шоурънър Бо Уилмон няма да се завърне. Причината за напускането му не е ясна – той обяви, че ще търси ново творческо развитие, но е възможно да е заради проблеми с продукцията, което не е много приятно.

Ето рекламите до момента, които включват два трейлъра, няколко тийзъра, снимки и два постера.

Трейлъри

Тийзъри

http://www.youtube.com/watch?v=Se44ed4KBMA

Кевин Спейси

Майкъл Кели

Кевин Спейси и Робин Райт

плакат

плакат

Към вече познатия кастинг, включващ имената на Кевин Спейси, Робин Райт, Майкъл Кели, Моли Паркър, Махершала Али и Джейн Аткинсън, се присъединяват и „новоизбраните” Нев Кембъл, Елън Бърнстийн, Джоел Кинеман и Сисели Тайсън.

Премиерата на 4-ти сезон на „House of Cards” е 4 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *