The Adjustment Bureau

Като огромни почитатели на Филип К. Дик, „The Adjustment Bureau” – преведен на български като „Агенти на съдбата“ – е проект, към който проявяваме голям интерес и поради тази причина, не можем да подминем двата постера, които се появиха в интернет, колкото и да са ужасни. А те наистина са.

Не можем да преценим на какво ни приличат повече, на рекламни банери на долнопробен парфюм или на фирма за протези – просто не можем да си обясним как липсата на единия от крайниците на Емили Блънт и на двата плаката придава усещане за динамика. Общо взето единственото що-годе прилично нещо в тях са гигантските сенки.

Това определено разваля впечатленията ни за филма, които придобихме от първия трейлър, който макар и да залиташе към романтиката малко повечко отколкото ни се искаше, съдържаше един-два, нека да ги наречем „Градът на мрака” елементи, които ни се сториха доста интересни.

The Adjustment Bureau

The Adjustment Bureau

На ръба да получи място в щатския сенат, амбициозният политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща Елийс Селас (Емили Блънт), красива танцьорка на модерен балет – жена, каквато досега не е познавал. Точно когато осъзнава, че е на път да се влюби, мистериозен мъж прави всичко възможно да ги държи разделени.

Дейвид разбира, че е изправен срещу самата Съдба, представена от нейните агенти, които ще направят всичко възможно да предотвратят вероятността Дейвид и Елийс да бъдат заедно. Изправен пред съкрушителното им превъзходство, Дейвид трябва да остави Елийс и да приеме предначертания му път… или да рискува всичко, като предизвика Съдбата и да бъде с жената на живота си.

The Adjustment Bureau” е свободна екранизация на краткия разказ на Дик, озаглавен “Adjustment Team”. Режисьор и сценарист е Джордж Нолфи („Бандата на Оушън”, „Ултиматумът на Борн”), а в ролите освен Мат Деймън и Емили Блънт ще видим и Антъни Маки, Джон Слатъри, Майкъл Кели и Терънс Стамп.

Премиерата за България е предвидена за 04 март 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Ама тази верно е като еднокрака 🙂

    Филма ми изглежда прекалено романтичен. Дано да греша!

  2. Не е еднокрака.Вгледайте се по добре.Има си два крака момичето. 😉

  3. Да, като се дзвериш 20 минути и се забелязва да стърчи нещо – най-вероятно чуканче. 🙂

    При Мат Деймън обаче, нищо не се вижда. 🙂

  4. Ivcho, това с крака е само интересно наблюдение. Тя ако нямаше, Мат щеше да я е метнал на рамо… Но за динамиката, вярно, само как му е хвръкнала вратовръзката…

  5. На първия постер кратуната на Мат Деймън изглежда доста несъразмерна. Големичка е 🙂